Mes vertiname Jūsų privatumą ir pasitikėjimą dtwoapparel.com el. parduotuve. Todėl pateikiame kuo daugiau informacijos, kad žinotumėte, kaip Jūsų duomenys yra gaunami, kam naudojami bei kaip tvarkomi ir apdorojami. Su šia privatumo politika mes įsipareigojame gerbti ir saugoti jūsų privatumą bei neatskleisti turimos informacijos tretiesiems asmenims. Išskyrus tuos atvejus kai to reikalauja Lietuvos Respublikos teisės aktai.

Pažymime, kad kliento asmens duomenų rinkimą, saugojimą ir tvarkymą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas bei Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamentas Nr. 2016/679.

Duomenų tvarkytojas:

MB "Pozityvi mada"

Įmonės kodas: 304822665

Asmenys, kurie yra jaunesni nei 18 metų, negali teikti jokių asmens duomenų ir vykdyti pirkimo per mūsų elektroninę parduotuvę. Jei esate asmuo, kuris yra jaunesnis nei 18 metų, prieš pateikdami informaciją ir, prieš pateikiant pirkimo užsakymą, turite gauti savo tėvų arba kitų teisėtų globėjų sutikimą. 

Kokius Jūsų asmens duomenis mes renkame ir tvarkome? Kur visą tai naudojame?

Vardas; Pavardė; Telefono numeris; elektroninio pašto adresas; IP adresas, Jūsų prekių pristatymo adresas.

Visus duomenis kuriuos Jūs pateikiate mums registracijos metu ar vykdant užsakymą ( vardas, pavardė, el.pašto adresas, telefono numeris, adresas ir/arba įmonės duomenys ) mes naudojame Jūsų užsakymams įvykdyti, sąskaitoms – faktūroms išrašyti arba kai turime su Jumis susisiekti dėl užsakymo įvykdymo ar kitų klausimų ar problemų aktualių tiek Pardavėjui, tiek Pirkėjui. Naujienlaiškių siuntimui. Įvesdami savo el. pašto adresą galite užsisakyti naujienlaiškius, kurie suteiks galimybę pirmiesiems sužinoti apie mūsų pasiūlymus ir naujienas.

Jūsų asmens duomenis tvarko tik tie asmenys, kuriems suteikta tokia teisė. Visa informacija apie tvarkomus duomenis yra konfidenciali. Išskyrus tuos atvejus kai to reikalauja Lietuvos Respublikos teisės aktai.

Kaip saugoma Jūsų informacija?

Asmens duomenys yra saugomi ir tvarkomi atsižvelgiant į teisės aktuose nustatytus duomenų apsaugos reikalavimus. Primename, kad, nors ir imamės tinkamų veiksmų Jūsų informacijai apsaugoti, nė viena svetainė, internetu atliekama operacija, kompiuterių sistema ar belaidis ryšys nėra visiškai saugūs. Elektroninėje parduotuvėje įdiegtas SSL sertifikatas patvirtina, kad šioje elektroninėje parduotuvėje yra saugu registruotis ir pirkti prekes. 

Slapukai (angl. cookies)

Mūsų svetainė kaip ir daugelis kitų naudoja „cookies“ (slapukus) tam, kad identifikuotų ir supaprastintų lankytojo naršymą bei padarytų jį greitesniu pagal Jūsų poreikius. Slapukai identifikuoja Jūsų įrenginį ir leidžia svetainei Jus prisiminti.
Slapukai – maži tekstiniai failai kurie siunčiami į kiekvieną įrenginį iš kurio prisijungiama prie dtwoapparel.com ir ten laikinai išsaugomi. Slapukai taip pat naudojami statistikai surinkti. Jūs galite bet kuriuo metu atsisakyti „cookies“savo naršyklės nustatymuose, tačiau pažymėtina, kad el. parduotuvė negali būti naudojama kai slapukai išjungti.

Tinklapyje yra "Google Analytics" programos slapukai, sukurti "Google Inc". Jie naudojami siekiant pagerinti turinio kokybę ir prisitaikymą prie vartotojo poreikių. Šie įrankiai generuoja statistikos ir kitą informaciją. Informacija surinkta apie apsilankymus mūsų tinklapyje yra naudojama ataskaitų apie svetainės naudojimą kūrimui. Jeigu Jūs nenorite, kad informacija apie Jūsų veiksmus tinklapyje būtų pasiekiama "Google Analytics", aktyvuokite Google plėtinį: Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Šioje svetainėje naudojami socialinių tinklų papildiniai. Paspaudus jų nuorodas Jūs būsite nukreipti į socialinių tinklų svetaines, kurios taip pat naudoja atitinkamus slapukus. Jei turite socialinio tinklo profilį arba paskyrą prie kurios esate prisijungę tuo metu, kai lankotės svetainėje, Jūsų apsilankymas mūsų svetainėje gali būti susietas su Jūsų profiliu ar paskyra, pvz. kai spaudžiate „patinka“ ar „dalintis“ preke. Socialinių tinklų savininkai šią informaciją gali naudoti reklamos, rinkos tyrimų ir savo puslapių kūrimo pagal poreikius tikslais. Atkreipiame dėmesį, kad mūsų svetainė nekontroliuoja kokie duomenys yra renkami trečiųjų šalių svetainėse, todėl norėdami sužinoti kam naudojami slapukai socialinių tinklų svetainėse, prašome peržiūrėti jų privatumo politikas. 

Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti šiuo adresu https://cookiesandyou.com/

Mes pasiliekame teisę bet kada atnaujinti ar pakeisti šią privatumo politiką. Tokia atnaujinta ar pakeista privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsų internetinėje parduotuvėje datos. Rekomenduojame retkarčiais patikrinti šį puslapį ir įsitikinti, kad Jus tenkina aktuali Privatumo politikos versija. 

Toliau naudodamiesi dtwoapparel.com el.parduotuve Jūs sutinkate su šios privatumo politikos sąlygomis. Jeigu nesutinkate ar manote, kad sąlygos yra netinkamos Jūs turite teisę nebenaršyti el.parduotuvėje.

Ačiū už Jūsų skirtą laiką skaitant šias nuostatas.

Gražios Jums dienos, DTWO komanda ;) 

Jeigu turite klausimų ar pasiūlymų, rašykite mums: info@dtwoapparel.com

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password